13 June 2012

Turku/Åbo

MARI:


YO- /valmistujaisjuhlat meni hyvin, aattelin tehdä niistä ihan oman postauksen sitten ku on se virallinen YO-kuvakin otettu. Niitä kuvia ois tulossa siis myöhemmin!

Kuten tosta otsikosta ehkä pystyy päättelemään, olin viikonloppunapikku kaupunkilomalla Turussa häiriköimässä mun siskon ja sen poikakaverin kesälomaa.  Perjantaina käytiin Flowparkissa uhmaamassa itsesuojeluvaistoja ja illalla oltiin onnellisia lihakset jumissa ja väsyneinä. Katottiin muuten myös leffa nimeltä 'Lesbovampyyrien tappajat'. En suosittele.
Lauantai ja sunnuntai kului kivasti keskustassa kierrellen ja sen kyllä huomas maanantaina tilin saldosta.. Mut  mukaan lähti kummiskin mm. pitsitoppeja, shortsit ja vähän lisää paitoja, enkä usko et ykskään niistä jää käyttämättä.
Maanantaina suuntasinkin sit taas kohti kotia ja eilinen päivä (tiistai) meni Suvin kanssa kaupungilla.  Mutta tosiaan, juhlakuvia tulee myöhemmin ja nyt taidan ihan suosiolla mennä ulos ottamaan arskaa kun siel on noin hyvä kelikin!

PS.Loppuviikolla pitäis tulla kouluhakujen tulokset... Hirvittää ajatus niihin kouluihin pääsemisestä ja samaan aikaan hirvittää ajatus välivuodesta. Noh, eipä auta murehtia ennen ko ne kilahtaa postiluukusta.

Translation: I spent the weekend at my sister's: we went to an adventure park, watched movies (some good, some.. how should I put this... not really my sytle.),  spent way too much money. So basicly, last weekend equals awesome.  

No comments: