28 April 2011

Pesisfiilistelyä

LAURA:
Oi että ulkona on ollut nättejä ilmoja! Ihan ihmeellistä kun näin monta aurinkoista ja lämmintä päivää on ollut peräkkäin, mutta missään nimessä en valita! Ihnaa kun se kesä pikkuhiljaa sieltä tulee, vaikka musta vähän tuntuu, että takatalvi iskee jossain vaiheessa vielä. Tää nimittäin tuntuu liian hyvältä ollakseen totta. :P

Meillä oli tänään liikunnassa pesäpalloa ensimmäistä kertaa tämän vuoden aikana ja vaikka taidot näyttääkin ruostuneen talven aikana, se oli silti niin hauskaa, että olen ollut siitä ihan fiiliksissä koko loppupäivän. :) Niin ja kuvailtiin me Lumin kanssa tänään yhtä valokuvauskilpailua varten myös ja niitä kuvia kertyi ihan kiitettävästi useita satoja kappaleita.. Joten tässä jossain välissä varmaan niitä tänne laittelen, mutta tän postauksen kuvituksena saa toimia kuvat, joita mä räpsin, kun eilen käytiin iskän kanssa mökillä.

IMG_0564IMG_0547IMG_0657IMG_0581IMG_0601IMG_0621IMG_0613IMG_0605

Hauskaa loppuviikkoa kaikille!
Ihan mahtavaa kun sunnuntaina on jo vappu ja toukokuu alkaa. :)

 Translation: I'm so happy that the weather is sunny and warm. Today we played Finnish baseball at school and my skills weren't as good that they were in fall, but it was so fun! I also photographed few hundred pictures with Lumi today, and I might put some of those here soon. But hey, have a great weekend! :)

No comments: