23 April 2011

"The rest, as they say, is history."

headline: quote - unknown
L&M:
DSC_0332

Tervehdys maan kansalaiset! Täällä kirjottelee kaks 17 kesäistä tyttöä, jotka pitkän pohdinnan tuloksena päättivät yhdistää bloginsa yhdeksi yhteiseksi blogiksi. Tätä on tosiaan mietitty kauan ja toteuttaminen on vaatinut molemmilta melkosesti kompromisseja, sen verran erilaisia ollaan luonteiltamme. Postaustahtina yritetään pitää se vähintään 2/viikko molemmilta, mutta minimissään yks. Koska tää tosiaan on ensimmäinen postaus, ehkä ois ihan jees, jos kerrottaisiinkin jotain itsestämme.
 
DSC_0160

Mari: Hmm.. No mainitsemisen arvonen asia on ainakin se, että olen ihan toivoton sählä ja tapaturma-alttius on aika usein päivän sana. Opiskelen toista vuotta kaksoistutkintoa, ammatillisten opintojen alana mulla on parturi-kampaaja. Mä olen aika rento tyyppi ja mottona mulla vois toimia että "go with the flow", siis elämän asenteen puolesta, ei pukeutumisen. En oo erityisen käytännöllinen, toisin ku Laura mutta oon sopeutuja ja joltain kantilta tiirailtuna aika järkeväkin.
Harrastusten asiaa mulla ajaa lähinnä valokuvaaminen, laulaminen, ruuanlaitto ja leipominen. Jotain urheiluakin yritän mukaan änkeä, mutta toisinaan laiskuus ja tapaturma-alttiuden seuraukset rokottaa sitä melkosesti. Iso osa vapaa-ajasta kuluu myös koulun parissa.
Yleensä ensimmäinen sana mikä tutuilla tulee mieleen mun pukeutumisesta on värikäs ja pakko myöntää että niin se taitaa ollakkin. Hyvä niin. Aika usein mun päälle päätyy ne ensimmäiset käteen sattuvat vaatteet mitkä voi edes jotenkin kuvitella samaan asuun, en siis oo mikään turhan tarkka näis asioissa. Yleensä.
Mä en yhtään tykkää postata 'pakosta' ja tän takia mulla saattaa postausvälit venähtää toisinaan, mut nyt yritän skarpata. Mun vanhaan blogiini klikkaat itsesi tästä. Mut hei joo, ennen ku mun tarinointi pääsee tän enempää vauhtiin, niin toivotan makoisaa pääsiäistä kaikille! Syökää paljon suklaamunia, joo, heippades. :D

DSC_0176

Laura: Eli mä olen Laura ja kuulemma ensimmäinen sana, mikä musta tulee mieleen, on käytännöllinen. Mutta niin se kyllä onkin. Mä olen käytännöllinen, oikeastaan joka suhteessa, ja isoja päätöksiä mietin pitkään ja joka kantilta. Toisaalta kyllä musta löytyy se spontaanikin puoli, ja joitain asioita teen ihan hetken mielijohteesta. Lisäksi oon aika huolehtivainen muista, mutta ehkä se onkin ihan hyvä piirre omata varsinkin ajatellen mun tulevaa ammattia. Musta nimittäin valmistuu lähihoitaja vuoden 2012 keväällä, ja jottei ihan tylsäksi kävis tämä koulunkäynti, saan valkolakin siinä samalla. Eli siis kuten Mari, myös mäkin suoritan kaksoistutkintoa, ja voin kyllä kertoa, että aina se ei ole ihan ruusuilla tanssimista. Paljon se rokottaa vapaa-ajasta, mutta kyllä mä uskon, että se onkin sen arvoista. Vapaa-aikana mun yksi tärkeimmistä harrastuksista, josta ikinä en tule luopumaan, on tanssiminen. Olen harrastanut tanssia 3-4-vuotiaasta lähtien ja sillä tiellä olen edelleen. Mari yleensä valokuvatessaan mua, sanoo, että mä poseeraan ihan tanssijamaisesti, mutta ei kai mikään ihme, sillä tanssia on tosiaan tullut harrastettua yli 14 vuotta. Mutta aika romaaniksi tämä venyi jo nyt. Ehkä mä säästän sanottavaa muihinkin postauksiin.. Joten ei muuta kun hejdå ja oikein hyvät pääsiäiset kaikille!! :)

Translation: Hi! We are two seventeen-years-old girls who desided to join forces and create one blog together and forget our old ones. We've been thinking about this for quite some time, but it took a lot of effort and compromises from both of us to actually make this thing happen. Anyways, without longer introductions, we hope you all have an awesome Easter! :)

3 comments:

Anonymous said...

Tää blogi vaikuttaa kivalta ja toi tausta on muute aivan ihana! :)

lottam said...

jep^ toi tausta on tosi kiva! ja sitte tää vaikuttaa hyvältä alulta tää teidä blogi(=
käyttehä:
http://llottam.blogspot.cmo

mesimasi said...

Ihan mahtavaa kuulla mielipiteitä, etenki positiivisia eli suuret kiitokset molemmille! :)
Tykätään itekki taustasta tosi paljon vaikka se syntyiki kauheen väännön ja useemman kompromissin tuloksena..