13 September 2011

Good friends do not let you do stupid things..... alone

LAURA:
elokuu 2011 155elokuu 2011 193elokuu 2011 179elokuu 2011 191
Nämä kuvat on hieman vanhemmanpuolisia, elokuun viimeiseltä viikonlopulta nimittäin. Mutta niillä mennään kun ne on vielä julkaisematta.

Nyt on sitten virallisesti kirjoitukset alkaneet, eilen ruotsin kuullunymmärtämiskokeella. Lukulomasta näin kaksoistutkintolaisena ei ole tietoakaan, mutta onneksi sattui edes tälläinen kevyempi tiistai tähän väliin. Normaalin 8-16.30 päivän sijasta tänään olikin 12-16.30. Olipas ihanaa nukkua pitkästä aikaa kunnon yöunet! :) Käytiin sitten koulun jälkeen Marin kanssa hieman kuvailemassakin, mä toimin kuvaajana ja Mari mallina ja täytyy sanoa, että ainakin kameran näytöllä kuvat näytti aika onnistuneilta. Se onkin sitten eri asia, kun siirtää kuvat koneelle.. :D

Nyt mulla odottaa vielä matikan läksyt joten taidan painua niiden pariin, hejdå!

Translation: School is really hard right now, but luckily today was a bit easier day. I also photographed Mari today and I guess photos are pretty good. You'll see those later!

2 comments:

Haidi said...

vähänkö kivoja kuvia!:)

Laura said...

Voi kiitos paljon. :) Itsekin tykkään näistä kuvista, koska nämä on ensimmäiset mun ottamat ilotulituskuvat ikinä. Hihi. :)