03 February 2012

They say that from ice you can see all the universums passed and the ones yet to come.

MARI:
Kyllä, luitte oikein: minäki täällä naputtelemassa pitkästä aikaa! Nyt vaihtuu jakso maanantaina ja koulukiireet vähän helpottaa (paitsi mitä nyt kirjotukset..) ni ehkä mäkin jaksan jatkossa panostaa tänne vähän enemmän.
012
Tosiaan, mun aika on kulunut tässä viimeaikoina lähinnä esseitä kirjotellessa ja portfolioita ja näyttöjä vääntäessä. Koulun lisäksi oon jopa ryhdistäytynyt ja alkanut käymään taas kuntosalilla pitkästä aikaa! Kaiken kukkuraksi mä jopa järjestin kaikki mun huoneessa lojuneet paperit omiin kansioihinsa tällä viikolla. Liikunta tekee mulle näköjään hyvää.. Olkaa ylpeitä, mä ainakin olen. Aika jännä muuten että enää ihan muutama kuukaus ja sitten mä valmistun ja pääsen ylioppilaaks! Hirveen nopeasti on kulunu nää kolme vuotta. 
013
Nyt ei ajatus kulje kyllä yhtään, taitaa olla järki jäässä kun tulin just tuolta pakkasesta. Eh-heh. Nojoo mut tosissaan vois noi pakkaset hiukan hellittää, -25 menee vähän yli mun sietokyvyn.. Nyt ennen kun höpöttelen tänne yhtään enempää turhuuksia voisin painua tästä vaikkapa nukkumaan. Joo-o, puoli kymmeneltä perjantai iltana. Nörtti.

Translation: Hey, long time no see! Lately I've been really extra super hyper overly busy with school, but from now on I'll try to make more effort to keep this blog going on my part. It's freezing outside! -25 degrees Celsius is a bit over my comfort level if I may say.. Now this nerd is off to bed, yeh half past nine on a Friday night. Thats me.

No comments: