24 March 2012

Laskettelukuvii ja kuulumisii

LAURA:
Yhtenä sunnuntaiaamuna pari viikkoa sitten lähdettiin kavereiden kanssa laskettelemaan Ellivuorelle. Mä toimin kuskina ja ainakin takaisin tullessa kyllä huomas, että on rankka päivä takana kun koko takapenkki nukkui. ;D Oli kyllä ihan mahtavaa ja kyllä se totta on, että kun kerran lumilautaa koittaa, ei suksilla paljon enää sen jälkeen laskettele.

014219niko179029091242011Ellivuori 049192229Ellivuori 106252

Nyt lumet on aika hyvin jo sulaneet ja mäkin oon hylännyt lopullisesti talvitakit ja siirtynyt nahkatakkeihin. Jotain aiiiivan ihanaa on tuo valoisuus ja aurinko ♥ I like! Stressin aiheita on tässä ollut suunnilleen pari miljoonaa ja tuntuu, että niitä tulee koko ajan lisää. Kirjotukset oli ehkä suurin stressin aihe mutta NYT NE ON OHI!!!!!!!!!!!!!! Can't believe! Enää ku sais amiksen hoidettua kunnialla loppuun ni olisin valmis ylioppilas-lähihoitaja, hihi.

Tänään mä heräsin tosiaan tossa vähän kahdeksan jälkeen (?) ja yhdentoista maissa olis tarkoitus lähteä käymään Ikeassa poikien kanssa. Yleensä vapaapäivinä nukun iltapäivään saakka tai jos kello on soittamassa niin torkutan vähintään tunnin eteenpäin, mutta nyt ihan vapaaehtoisesti herään jo näin aikaisin, ihme.

Mutta postailun suhteen me yritetään Marin kanssa skarpata, ettei tulis yhtä pitkiä taukoja kuin tää. Nyt mä kuitenkin hiippailen aamupalalle, että hyvät viikonloput vaan kaikille! :)

No comments: