10 May 2011

"I've got nine lives, cat's eyes."

MARI:
DSC_0297
DSC_0295
DSC_0270
DSC_0244

Tässä ois nyt vähän mun eilen ottamia kuvia meidän pihalla harhailleesta kissasta. :)

Koulujuttujen kanssa on viimeaikoina ollut ihan hirvee kiire ja sen takia on nää postaus välitki vähän venyneet. Kiirettä jatkuu vielä ainakin ens perjantaihin asti. Nyt pitäis maanantaiks väkertää värianalyysi portfolio amiksen puolelle ja äikän portfolio lukioon ja ens viikko on koeviikko..

Taisin tossa alotus postauksessa mainitakkin et oon ihan toivottoman tapaturma-altis yksilö, joten kerrompa teille nyt viimesimmän. Kannoin eilen imuria enkä tietenkää nähnyt mitää jalkoihini, no tietty astuin meiän koiran hännälle ja se päätti että paras vasta reaktio on haukata mun jalkaan. Ei siinä sitte mittään, soitin Lauralle et lähteekö se mun kanssa päivystykseen ja lähtihän se (ihana<3)! Lääkäri määräs antibiootteja ja seuraavat päri päivää kuluu siis paikasta toiseen klinkuttaessa.

Translation: Here are some pics I took yesterday of a cat that was wondering in our yard. I've been extremely busy with school lately and next couple of weeks will be pretty much as busy. I had a little accident yeasterday and our dog bit me to my leg (trust me, it was my fault..), so now I have to eat antibiotics and walk with a soar foot. But that's life, right?! :)

No comments: