22 May 2011

Nearly there.

MARI:
DSC_0220DSC_0029DSC_0255
DSC_0340
DSC_0217
DSC_0251
DSC_0235

Taas kerran vanhoja kuvia kehiin. Laura sai ton pakollisen maailmanmestaruus tuuletus postauksen tehtyä eli mä voin selittää jtn randomia taas tähän perään.. 
Eli joo, mulla ois nyt kolme koulu- ja pari työssäoppimispäivää jäljellä, sit oon ihan virallisesti kesälomalla, kolmosluokkalainen ja abi. Ihan mielettömän nopeesti mennyt nää viimeiset kaks vuotta, tuntuu kun ois vasta hetki sitten päässyt peruskoulusta. Ihan mieletön ja nostalginen fiilis vaikken ees vielä pääse ylioppilaaks tai valmistu. Odotan siis innolla että millaset fiilikset on vuoden päästä..
Viimiset kolme viikkoa on kulunut aika tiiviisti kouluasioita hoidellessa ja nyt oli koeviikkokin. Tällä hetkellä olo on vaan jotenkin todella vapautunut kun ei tarvii stressata koulua. Ekana kesäloman tehtävälistalla onkin ihan perinpohjainen rentoutus..ja nukkuminen.  :)

Translation: Here are again some relatively old pictures. Only a few schooldays left and then I'll finally be on my summervacation! Two whole months of awesomeness waiting, just behind the corner.. Oh, and I'll also become a senior, how weird. It seems like yesterday when I gratuated from junior high! 
Now I am just going to enjoy the fact that I don't need to stress about school. When my vacation starts, the first thing on my "to do" -list is to relax. And the word 'sleep' doesn't sound that bad either..  

No comments: