25 May 2011

Satumaista

LAURA: Tässä vihdoin viimein näitä mun ja Lumin valokuvauskilpailukuvia. Koko kuvasarjaa vois kutsua nimellä "Satumaista", sillä useamman kuin yhden kerran olen kuullut kommenttia, että kuvat ovat ihan kuin Punahilkka-, Kultakutri-, Prinsessa Ruusunen- tai Liisa ihmemaassa -saduista. Lupailin näitä kuvia jo huhtikuun lopulla, mutta on se vain niin vaikea yli 500:sta kuvasta valita muutama paras. Nyt kuitenkin sain aikaiseksi tehtyä sen, mutta varautukaa silti oikein kunnon kuvapläjäykseen. :D

02
IMG_0720
IMG_1140
IMG_0705
IMG_0724
IMG_106203
IMG_1127IMG_0715IMG_0897IMG_1059IMG_0708
01

Mutta arvatkaas mitä? Mulla on nyt sitten jo kesäloma! Perjantaina oli viimeinen koe ja eilen kävin palauttamassa etäkurssin tehtävät. Mahtava fiilis kun tietää, ettei ole mitään koulutehtäviä rästissä. En mä kyllä kauaa tässä kunnoilla lomailla ehdi, sunnuntaina työt jo kutsuu, mutta edes muutama päivä pitkään nukkumista ja rentoutumista. :)

Nyt on kyllä ulkona niin nätti ilma, että taidetaan lähteä Lumin kanssa vähän ulos. Hurjasti tsemppiä kaikille, jotka kulutatte vielä niitä koulun penkkejä! :)

Translation: These are pics that we took at the end of April. It was so hard to pick only few photos of all, but I managed to do that. :) Now I have summer vacation till next Sunday and I'm gonna just relax and sleep. Good luck to everyone who still are at school! :)

2 comments:

Anonymous said...

Ootte niin ihanan kauniita molemmat, et jain vaa puoleks tunniks selailee nait kuvii ja yrittaa tallentaa niit mun koneelle.. Melkee en ees tunnistanu kaunokaisii <3 Ja kanssa et iski kauhee ikava ja sillee... Tanaan kaikenlisaks aikaromahduksen kokeneena tuntu toooosi tuntewelliselta naha natteja tyttoja ja kaiken lisaks ootte viel loytany noin ihanan paikan ottaa kuvia.. kutsun teijat onnittelukahveille sit heinakuussa (onnistuneist kuvista ja nateist malleist)

-salainen ikavoiva ihailija-
(ecuador)
<3<3<3

Laura said...

Voi muru, Kiitos miljoonasti! ♥ Paikasta otan kyl itselleni kiitokset, hihi. ;) Mut mullakin on ihan MIELETÖN ikävä, oikeesti en malta odottaa et tulet takaisin kotiin! ♥♥♥ Pidä hauskaa viel viimäset hetket siellä ja oo varovainen! :)